در لیست بیمه توسط (150 امتیاز)
من عضو هییِت مدیره شرکت هستم و در شرکت مشغول بکارم بعلت اینکه  کارهای اداری راهم خودم انجام میدهم وقتی بازرس میاید اکثرا در شرکت نبوده ام برای حل مشکل به من گفتند بیمه کارفرمایی در لیست ارسالی ثبت کنم ماده 9 مشترک فنی ودرآمد من که حالا هم 27درصد بیمه پرداخت میکنم چه مزایا یا ایراداتی دارد اگر در لیست نام شغل را کارفرما بنویسم؟

1- آیا حقوقم رادردفاتر قانونی میتوانم بیاورم ؟ چراکه جزء هزینه های مثبته شرکت هست.

2- چه ایراداتی یا محدودیتهایی دارد؟
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام با توجه به اینکه شما عصو هییت مدیره میباشید وبعنوان یکی از شرکا بوده لذا میباست حق بیمه پرداختی شما ۲۷٪ باشد وتنها چیزی که بعد رکود ویا تعطیلی شرکت تعلق نمیگیرد بیمه بیکاری میباشد وسایر مزایای بازنشتگی برای شما فرقی با افراد دیگر ندارد