در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
با سلام . فروشنده فروشگاهی هستم و قصد ندارم بیمه شوم و بخشی از حقوقم بابت بیمه کم شود و دلایلی دیگر

با چه بهانه ای میتوانم از بیمه شدن سرباز بزنم؟ طوری که صاحب مغازه جریمه نشود.

میتوانم به بازرس بیمه بگویم فعلا برای کار یاد گرفتن آمده ام ؟ و بگویم از اقوام صاحب مغازه هستم و نیروی کار ایشان نیستم؟

خواهش میکنم کمکم کنید نمیخوام بیمه مجبورم کند هرماه پول زور به بیمه بدهم
2 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام بیمه برای شما بسیار لازم ویک سرمایه میباشد اما اگر شما به بازرس هم بگویید که اومدم کار یاد بگیرم مورد قبول نیست وکارآموز هم باید بیمه شود فقط مگر در زمانیکه بازرس به محل کار شما بیاید شما درآنجا نباشید