در پرداخت حق بیمه توسط (680 امتیاز)

سلام

من همیشه وقتی اخرین فیش رو پرداخت میکنم { وقتی پرداخت شده و می نویسه پرداخت شد }

از سایت به صورت اینترنتی یک  برگه میگیرم برای سه ماه آینده و تقریبا سه ماه بعد پرداخت میکنم

خواستم بدونم این کارمن درست هست ؟ مشگلی در اینده به حساب من نمیاره؟؟؟؟؟؟

1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام شما به تاریخ مهلت پرداخت توجه کنید ودر وقت مقرر پرداخت نمایید اما نگهداری فیشهای واریزی ضرر ندارد درضمن شما با مراجعه به سایت سوابق میتوانید سوابق خود را مشاهده کنید وخیالتان راحت باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر به آموزش زیر مراجعه کنید:

فیش بیمه