در پرداخت حق بیمه توسط

از چه طریق بدانم حق بیمه پرداخت شده به حساب رفته

1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

با سلام .

در صورتیکه کارفرما هستید:

به سایت پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی مراجعه فرمایید . درصورتی که از قبل دارای رمز اینترنتی باشید وارد سیستم نرم افزاری بشوید و پس از درج کد کارگاه و رمز عبور اطلاعات بیمه ای ماه مورد نظر را بارگذاری نمایید و سپس تایید نمایید بعد از تایید مقصد ( ارسال به شعبه) شما به قسمت پرینت و چاپ صورتحساب بروید و سپس مبلغ مورد نظر را پرداخت نمایید.

درصورتیکه کارگر یا کارمند میباشید:

به سایت استعلام سوابق تامین اجتماعی مراجعه فرمایید. پس از پر کردن فیلدهای مورد نظر اعم از: کدملی- شماره سریال شناسنامه و شماره بیمه و ورود رمز میتوانید استعلام سوابق خود را پیگیری فرمایید.

مبلغ پرداخت بیمه اختیاری در سال 95 چقدر می باشد

تفاوت بیمه اختیاری و بیمه اجباری تامین اجتماعی در چیست ؟

سوال و پاسخ های اخیر در تامین اجتماعی

سوال و پاسخ های اخیر در بیمه عمر و سرمایه گذاری

سوال و پاسخ های اخیر در قانون کار و حل اختلاف

سوال و پاسخ های اخیر در بیمه درمان تکمیلی