در پرداخت حق بیمه توسط (400 امتیاز)
باسلام و احترام

شرکت اینجانب بدلیل اشتغال تولیدکننده دارای معافیت 20% حق بیمه میباشد.

یکی از ماهها، لیست بیمه پرسنل 4 روز تاخیر در پرداخت داشت.

حال جهت محاسبه جریمه این 4 روز، علاوه بر محاسبه این 4 روز، نرخ معافیت حق بیمه ای را نیز حذف و 30% لحاظ نموده اند.

1. آیا این موضوع صحیح است؟

2. بهترین روش برای اعتراض و درخواست بخشودگی چیست؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام بله چنانچه در موعد مقرر نسبت به پرداخت حق بیمه اقدام نکنید از معافیت خارج میشوید وبایستی جریمه دیر کرد رو هم بپردازید فقط برای بخشودگی جریمه چند روز وقت دارید که از بخشودگی جرایم استفاده کنید