در بازنشستگی و مستمری توسط (140 امتیاز)
با 58 سال سن و 30 سال سابقه پرداخت ؛ بعد از دو ماه از درخواست بازنشستگی از تامین اجتماعی ؛  اعلام کردند که سه روز کم داری (10947روز حساب کردند) و از یک کارگاه چند روزی برایت بیمه رد کنند و بعد  دوباره درخواست بازنشستگی بده.

آیا نمیشه این 3 روز رو بیمه مستقیما با من حساب کنه؟ در ضمن در مدت اشتقال دائم ومستمر در یک کارگاه دولتی بین 1364 تا 1376 درسوابق  پرداختی های بیمه دو ماه غیر ممتد خالی میباشد . آیا راهی برای بحساب آوردن آن میباشد. با تشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

بهترین پاسخ
با سلام

برای دوره غیر ممتد خالی می توان با شکایت به وزارت کار و کلی دوندگی به نتیجه رسید که عملا برای شما سودمند نیست. بهترین کار همینه که کارگاه مورد نظر برایت حق بیمه رد کند . در ضمن در این مورد خاص بیمه اختیاری یا حرف و مشاغل آزاد نشوید .

با تشکر