در سازمان تامین اجتماعی توسط (120 امتیاز)
با سلام

از شركت ما بازرسي شده براي دريافت كد كارگاه و كارمندها با صداقت زمان آغاز به كار در شركت را كه آذر ٩٥ بوده بيان كردند و در ليست قيد شده اما شركت رسما در تاريخ بهمن ٩٥ ثبت شده چه تبعاتي گريبانگير شركت خواهد شد؟

ممنون
2 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام با توجه به بازرسی صورت گرفته مبنای محاسبه یا لیست پرداختی هستش یا بازرسی  واینکه در بازرسی هر تاریخی که قید شده مبنای محاسبه لیست ها میباشد  واینکه شرکت در بهمن ثبت شده واینکه بازرسی اذر ماه تایید کرده لذا مبنا همان اذر صحیح میباشد