در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
من یکسال است در یک فروشگاه کار می کنم و کارفرما به دلایلی پول بیمه را به من پرداخت کرده  و من بیمه را بصورت اختیاری پرداخت می کنم اکنون اعلام عدم نیاز کرده و ایا من می توانم از بیمه بیکاری استفاده کنم یا بیمه من در یکسال گذشته تبدیل به اجباری شود و اگر امکان پذیر است حق بیمه های که من پرداخت کردم قابل برگشت است لطفا راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

حق بیمه قابل عودت نیست . نمی توانید از کمک هزینه ایام بیکاری استفاده کنید چون بیمه شما به صورت اختیاری است.

با تشکر