در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (120 امتیاز)
باسلام , من از ابتدای سال۹۵به مقدار ۵۰ماه حق بیمه بیکاری داشتم که پس از گذشت ۹ماه به سرکار رفتم و مستمری بیمه بیکاری را قطع کردم, اما متاسفانه پس از گذشت ۳ماه مجددا بیکار شدم. از سوی دیگر ۷ماه بیشتر تا بازنشستگی من باقی نیست.میخواستم سوال کنم می توانم برای این ۷ماه باقی مانده بیمه اختیاری پرداخت کنم و بازنشسته شوم؟
باتشکروسپاس فراوان
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام بله شما میتوانید بیمه اختیاری رو برقرار کرد تا زمان بازنشستگی