در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (109,850 امتیاز)
آیا عدم ذکر محل کار کارگر در قرارداد کار و یا پیش بینی نکردن ساعت کار ،مزایای جنبی و مدت قرارداد موجبی برای ابطال قرارداد می شود؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

عدم پیش بینی محل کار ،ساعت کار،تعطیلات و مرخصی های کارگر و نیز عدم ذکر مدت در قرارداد های کار سبب ابطال قرارداد نبوده و صرفا حکایت از این امر می تواند داشته باشد که طرفین قرارداد در رابطه با موردهای ذکر شده به حداقل های مقرر در قانون و یا احیانا به عرف معمول کارگاه و یا محل کار و و یا عرف معمول در حرفه و یا شغل نظر داشته اند که تشخیص آن در صورت بروز اختلاف با هیات های تشخیص و حل اختلاف قانون کار است.