در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام.در خیابون در حال عبور بودم که ماشینی باسرعت بامن عابرتصادف کرد حدود3ماهه در بیمارستان و خونه بستریم.....ازکار آزادم بیکار شدم...ایا بیمه بابت این بیکاری غرامت روزانه ویا خسارت میده یا باید شکایت کرد؟؟؟؟راهنمایی لطفا
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

دقیقا مشخص نکرده اید که منظورتان از بیمه چه بیمه ای است :

1-اگر منظور بیمه تامین اجتماعی خودتان است (حالتی که استراحت پزشکی را پوشش می دهد) می توانید از پزشکتان گواهی استراحت پزشکی بگیرید و بعد از تایید توسط شورای پزشکی سازمان تامین اجتماعی مبلغ مورد نظر توسط سازمان با توجه به حق بیمه پرداختی به شما داده می شود.

2-اگر منظورتان بیمه شخص ثالث راننده ای است که با شما تصادف کرده است می توانید هزینه بیمارستان را از آن بگیرید و اگر فرار کرده باشد از صندوق خسارات بدنی آن را بگیرید. در مورد زمان بیکاری تان بیمه چنین مبلغی را پرداخت نخواهد  کرد و باید در مراجع قضایی اقامه دعوا کنید تا بتوانید از مقصر خسارت ناشی از بیکاری را دریافت نمایید.