در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام

نزدیک 5 سال است که در شرکتی مشغول به کار هستم. این شرکت هر سه ماه یکبار (آخر هر فصل) مبلغی براساس پایه حقوقی به عنوان کارانه به ما پرداخت میکرد. همچنین اسفند هر سال یک پایه حقوق به عنوان پاداش برایمان پرداخت میکرد. موارد  اشاره شده ،در 4 سال اول کاریم در این شرکت، به طور منظم پرداخت شده ولی در قراردادی که باشرکت دارم اشاره ای به آنها نشده است.

 برای سال 95 شرکت از پرداخت پاداش اسفند ماه و مبالغ پایان فصل که با عنوان کارانه در شرکت ما شناخته شده است، امتناع کرد و توسط شرکت اعلام شد که این مبالغ دیگر پرداخت نخواهد شد.

حال سوالی که دارم این است که آیا شرکت ملزوم به پرداخت اینها است یا نه؟ آیا این پرداخت ها جز معشیت ما (کارکنان شرکت) بحساب می آید و شرکت باید پرداختشان کند یا نه؟ آیا در صورت شکایت به نتیجه ای میرسیم یانه؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام بر اساس قانون کار چنانچه مزایای خود رو دریافت میکنید مثل اضافه کار سنوات وعیدی وبن مسکن وخواروبار ودر مورد کارانه چنانچه قید شده باشد بر اساس تولید اضافه کارانه به شما تعلق بگیرد میبایست پرداخت شود اما اگر قید نشده باشد نمیتوان ادعا کنید