در صندوق خدمات کشوری و سایر صندوق ها توسط (180 امتیاز)
باسلام. بنده فارغ التحصیل کارشناسی مهندسی کشاورزی هستم  حدودا ده سال پیش فارغ التحصیل شدم ( سنم 35 سال) و از اون زمان تا حالا در شغل های غیر مرتبط با رشته تحصیلیم مشغول به کار ام و در این مدت سابقه بیمه نداشتم.
2.سوال ام اینه که بجز سازمان تامین اجتماعی چه صندوقهای بیمه ای وجود داره  که بتونم از مزایای دریافت سابقه کار و بازنشستگی برخوردار بشم؟

2. ایا میشه برای سالهای گذشته که فاقد بیمه بودم سابقه کار خریداری کنم؟
 با سپاس بابت پاسخگویی
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام در صورتی که رابطه استخدامی خاصی داشته باشید می توانید از صندوق بیمه ای آن سازمان استفاده کنید در غیر اینصورت در حال حاضر برای دریافت " سابقه کار" بیمه تامین اجتماعیی باشد آن هم فقط به صورت بیمه اجباری (البته بیمه مشاغل آزاد نظام مهندسی نیز سابقه کار محسوب می شود) سایر پرداختی شما از قبلی بیمه اختیاری، بیمه قالی بافی و .. سابقه بیمه محسوب می شود نه سابقه کار