در بیمه درمان تکمیلی توسط (190 امتیاز)
آیا بازنشسته بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح درصورت سکته مغزی وبستری با عنایت به اینکه بیمه تکمیل درمان هم پرداخت میکرده اون چند درصدی که بیمارستان بجز کسر بیمه دفترچه اخذ میکند را میتونه از بیمه تکمیلی بگیره ودر ضمن شنیده ام که غرامت یا دیه هم به این شخص تعلق میگیرد اگر صحت داره به چه صورت اقدام شود؟
2 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام. در بیمه های تکمیلی هزینه های بستری و جراحی پس از کسر سهم بیمه گر اول پرداخت میشود و در صورتی که تحت پوشش بیمه عمر و حادثه باشند میتوانند در صورت نقص عضو و .. . . دیه نیز دریافت نمایند