در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
سلام
بنده در آخرین کارگاه دوازده ماه سابقه بیمه دارم اما به دلیل بی مسئولیتی حسابدار، بیمه دو ماه سی و یک روزه سی روز واریز شده است که خود کارفرما هم به این قصور معترف بوده و حاضر به پرداخت ما به التفاوت است اما سازمان تأمین اجتماعی قبول نمی کند.
طبق بند الف ماده شش قانون بیمه بیکاری نیز حداقل شش ماه سابقه نیاز است و این بند هیچگونه تبصره ای ندارد.
الان بنده با 363 روز سابقه بیمه که بعد از اتمام قرارداد یکساله به دلیل عدم نیاز بیکار شده ام مشمول دریافت مستمری بیکاری هستم یا نه؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه قرارداد داشته اید برای دریافت بیمه بیکاری به یکسال کامل واریز حق بیمه و کارکرد مورد نیاز است. در صورتیکه حداقل دارای شش ماه سابقه کار می باشید و از سوی کارفرما اخراج شده باشید میتوانید با ثبت دادخواست در اداره کار محل مربوطه ، نسبت به برقراری بیمه بیکاری اقدام نمائید.