در دیه و بیمه خودرو توسط (120 امتیاز)
خودرو بنده بعد از برخورد موتور سيكلت به پشت آن خسارت ديده وسپر عقب شكسته و براي جبران از بيمه شخص ثالث موتور دارم استفاده ميكنم،بيمه هم چون قيمت سپر خودرو خارجيو دقيق نميدونه گفته داغي و فاكتور خريد سپر رو بيارم تا مبلغ خسارت و تو برگه بزنه و من دريافت كنم.حالا سوال بنده اينجاست كه راهي هست بدون ارائه داغي و فقط با خريد سپر جديد دريافت خسارت كنم؟ ممنون
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

یکی از الزامات دریافت خسارت در صورت تعویض قطعه،تحویل داغی به شرکت بیمه می باشد.

اگر قرار باشد که شرکت بیمه هزینه تعویض آن قطعه را پرداخت نماید،در اصل آن قطعه دیگر به شما تعلق نداشته و مالکیت آن مربوط به شرکت بیمه میباشد.

ضمنا یکی از راه هایی که افراد برای دور زدن شرکت بیمه در فکر خود دارند،صاف کردن قطعه مورد نظر و دریافت هزینه تعویض و نو کردن آن می باشد که اینکار در اصل تقلب محسوب میشه.

پس با تعویض کردن قطعه و تحویل داغی آن به شرکت بیمه بهمراه فاکتور رسمی و معتبر، می تونین خسارت تون رو دریافت کنین.