در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
عرض سلام
من در سال 86 با یک تریلر تصادف کردم و من مقصر شدم .من بیمه بدنه نداشتم ولی شخص ثالث داشتم..راننده تریلر اتاق ماشینش و تعداد زیادی از قطعات ماشینش تعویض کرد ...بیمه بعد از پرداخت خسارت به تریلر شکایت کرد و دادگاه رای به صورت قسطی داد...کل تعویضی های تریلر 30ملیون تومان شد..سوال بنده اینه که بیمه داغی ماشین رو به من تحویل نداد  ایا داغی ماشین باید به من تحویل میدادن  چون که من دارم خسارت میدم؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بله باید به شما تحویل شما داده شود زیراکه شما پول اون قطعات رو پرداخت خواهید کرد و اگر هم  نمیخواهند تحویل دهند بعداز براورد قیمت داغی قطعات مابقی پول رو پرداخت نمایید