در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام دیشب با یه موتور سوار تصادف کردم که پاش شکسته....موتور سوار نه گواهینامه داره نه موتورش بیمه است....در حال حاضر پای ایشون نیازی عمل نداشته و گچ گرفته شده...ماشین هم بیمه داره بدنه شخص ثالث و....توراهنمایی رانندگی گفتن که بیه پول خسارت یا همون دیه رو نمیده خودم شخصا بهشون پرداخت کنم چون ایشون نه گواهینامه موتور داره نه موتورش بیمه داره....بیمه ماشین بیمه ایران هست راننده ماشین هم گواهینامه داشته....ایا چنین چیزی امکان پذیرهست؟؟؟؟اگه چنین چیزی میشه پس برای چی ماشینمون رو بیمه میکنیم که خودمون پول خسارت رو بدیم؟؟؟؟سوال بعدی بنده اگر موتور سوار مدارک موتور رو نداشته باشه(نه کارت نه سند نه برگ خرید)چون موقعی برای کروکی ازشون درخواست کردم برای راهنمایی و رانندگی گفتن که مدارک موتور گم شده و باید پیداشون کنیم.....دراین رابطه اگر راهنمایی بفرمایید متشکرم
2 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

شرکت بیمه موظف به پرداخت خسارت بوده و اظهار نظرهای دوستان راهنمایی و رانندگی به هیچ عنوان وجاهت قانونی و صلاحیت اظهار نظر نداشته و ندارند

دوم در این موارد خسارت 50 50 هست یعنی 50 درصد خسارت بعهده شما که شرکت بیمه پرداخت خواهد کرد و مابقی بعهده خود فرد است

و شما حتما در مواقع خسارت باید به بیمه سریعا اطلاع دهید تا با راهنمایی مشاورین بیمه دچار زیان نشوید