در دیه و بیمه خودرو توسط
موتور سواری به خودروی بنده که مسیر عبور ممنوع وجهت خلاف حرکت میکردند تصادف کردند و هم تقصیر قبول و پلیس هم گزارش را تایید کرد بنده کپی مدارک و یک کپن از ایشان دریافت نمودم مقصر با وسیله موتور خود در بیمه حضور نمی یابد و ضمنا موتور خود را تعمیر کرده است بنده چی کار کنم؟
2 پاسخ
توسط (4,460 امتیاز)
سلام

از طریق شورای حل اختلاف اقدام و با تعیین کارشناس خسارت شما برآورد و بیمه را موظف به پرداخت خسارت میکند

محمد امانی کارشناس رسمی دادگستری در امور بیمه66581258