در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
سلام.من تصادف کردم و مقصر طرف مقابل شد. کروکی کشیدن و کوپن مقصر دادن بهم.کارشناس اومد و برام۱۳۰۰ وسیله برید و۱۷۰۰ هم دستمزد. ماشینم ۲۰۶ مدل ۸۴ هست. خواستم بدونم بیمه طرف ۳ تومن بهم میده یا کم میکنن ازش؟بیمه طرف پاسارگاده.ودرضمن کارشناس اکثر وسایل تعویض زد من باید داغی تحویل بیمه بدم؟اگر  ندم چی میشه؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

بیمه پاسارگاد معمولا در پرداخت خسارت،فرانشیزی از بابت خسارت کم نمیکنه.

در اصل برای دریافت خسارت،هر قطعه ای که تعویض میشه باید داغیش به شرکت بیمه تحویل بشه تا اونا خسارت نقدیش رو بهتون بدن.

این بدین معنیه که شما برای دریافت خسارت،اون قطعه رو تعویض کردین.

اگه داغی اون قطعه رو تحویل ندین،بدین معنیه که اون قطعه تعویض نشده و کارشناس خسارتش رو به شما پرداخت نمی کنه.