در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (110 امتیاز)
سلام
من از پرسنل شرکت هواوی هستم که اصالتا چینی محسوب میشه. شرکت اخیرا قوانین بسیار سخت گیرانه ای در مورد تاخیر در ورود رو به اجرا گذاشته. از جمله این قوانین اینها هستند:
1- در صورتی که فرد در ماه بیش از سه بار و در مجموع یک ساعت تاخیر در ورود داشته باشه، تمام ساعتهای اضافه کاری شخص مذکور حذف می شوند.

2- در صورتیکه شخص برای بار چهارم تاخیر کنه، اخراج خواهد شد.

3- اضافه کار حتی در صورت تأیید مدیر مربوطه، بیش از 44 ساعت پرداخت نخواهد شد.

سئوال اصلی من اینه که:

1-  قواعد اضافه کار و کسری کار، با فرمول بندی خاص در قانون کار پیش بینی شده اند. آیا این قوانین الزام آور هستند یا در صورتیکه توافقی به وجود بیاد، امکان شکستن اونها هست؟

2- آیا برای مقابله با این حرکات سازمان و فشار به آنها جهت استفاده از روندهای ذکر شده در قانون کار، قانون کار حمایت خاصی خواهد کرد؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام این شرایطی که توضیح دادید در قانون کار چنین چیزی تعریف نشده چنانچه شما بخواهید میتوانید با اراعه شکایت علیه کارفرما نسبت به اصلاح موارد ذکر شده اقدام نمایید