در بیمه بیکاری توسط (120 امتیاز)
با سلام

اینجانب اولین ماه است که میخواهم بیمه بیکاری دریافت کنم میخواستم بدونم با دو نفر تحت تکفل شامل همسر و یک فرزند دقیقا چقدر به اینجانب پرداخت میشود و دیگر اینکه ایا حق بن و مسکن هم شامل بیمه بیکاری میشود یا خیر؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
اگرمیزان واریزی حق بیمه شما حداقل باشد،که همان حقوق پایه حداقل به شما پرداخت خواهد شد.در غیراینصورت 55میزان واریزی حق بیمه به اضافه هر فرد تحت تکفل نیز 10درصدپرداخت خواهدشد.مشروط بر آنکه از هشتاد درصد میزان واریزی حق بیمه شما بیشتر نشود.