در سوابق بیمه توسط
بنده کارگری هستم در کارخانه ای قبلا دفترچه تامین اجتماعی داشتم الان میتونم سلامت بگیرم؟ برای سابقه من ایرادی ندارد یا به چ شکلی هست؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام اگر شما در حال حاضر بیمه پرداز تامین اجتماعی باشید نمیتوانید از بیمه سلامت استفاده کنید یعنی یک شخص نمیتونه از دو صندوق همزمان استفاده کند ولی چنانچه بیمه شما قطع باشد میتوانید از بیمه سلامت استفاده کنید وهیچ ضرری برای شما ندارد