در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط (100 امتیاز)
سلام

 من برای بیمه مشاغل آزاد مدارکم دادم . مامور بیمه گفت میتونی بدون دفترچه هم ثبت نام کنی و از دفترچه سلامتت استفاده کنی . دفتر چه سلامتم ابان ماه اعتبارش تموم میشه . حالا که بیمه مشاغل ازاد شدم ، میتونم دفترچه سلامت رو تمدیدش کنم ؟
1 پاسخ
توسط (9,260 امتیاز)
بیمه سلامت برای,صدور یا اعتبار دفترچه سلامت ,از سازمانهای,بیمه استعلام میگیرد,چنانچه استعلام بیمه تامین اجتماعی عدم دفترچه درمانی را برای شما قید کند اعتبار دفترچه سلامت بلامانع است,