در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط (-1,060 امتیاز)
چگونه دفترچه بیمه سلامت بگیریم
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

برای ثبت نام بیمه سلامت توجه داشته باشین که اگه قبلا بیمه تامین اجتماعی داشتین،باید ابتدا اون رو باطل کنین بعد اقدام به ثبت نام بیمه سلامت‌ کنین.

مدارک مورد نیاز هم برای ثبت نام:

کلیه شناسنامه های افراد خانواده بهمراه کارت  ملی هاشون و هر کدوم یه قطعه عکس جدید بهمراه پر کردن فرم درخواست.

در صورتی که صبح اول وقت فرم و مدارک رو تحویل بدین،تا ظهر دفترچه هاتون صادر و تحویل میشه.

آدرس پیشخوان دولت و نمایندگی های بیمه سلامت