در بیمه بیکاری توسط
آیا بیمه ی بیکاری به فردی که خدمت نرفته و سرباز محسوب میشود و در عین حال یک سال بیمه ی تامین اجتماعی برایش رد شده است تعلق میگیرد یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (109,450 امتیاز)

به استناد ماده 11 آئین نامه اجرایی قانون بیمه بیکاری

بیمه شدگانی که در حین استفاده از مقرری بیمه بیکاری به خدمت وظیفه عمومی اعزام می گردند در صورتیکه  متأهل نباشند قطع می گردد و پس از پایان خدمت وظیفه عمومی در صورت عدم اشتغال ، با معرفی واحد کار و امور اجتماعی مجدداٌ نسبت به باقیمانده مدت استحقاق ،مقرری آنان برقرار خواهد شد.