در بیمه بیکاری توسط (260 امتیاز)
با سلام خدمت شما

بنده میخواستم بدونم کسی که بیمه بیکاری دریافت میکنند اگر شرکت پیمانکاری ( با مسئولیت محدود ) ثبت کند و جزء عوامل سهام دار یا هئیت مدیره شرکت هم باشند :

1. آیا بیمه بیکاری آنها متوقف میشود ؟

2. حال اگر متوقف نشود و با شرکت ثبت شده پروژه عمرانی بگیرند و کار کنند و لیست بیمه فقط برای کارگران شرکت لحاظ کند و برای شخص مورد نظر که بیمه بیکاری میگیرد لحاظ نشود آیا در اینصورت بیمه بیکاری شخص مذکور متوقف میشود؟

با تشکر از شما
1 پاسخ
توسط (1,340 امتیاز)
تعلق نمیگیرد و عدم ثبت آن مشکلی ندارد.