در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
با سلام
فردی برای مدت 12 سال در محل کار قبلی خود سابقه پرداخت حق بیمه دارد و بعد از 3 ماه از تغییر محل کار خود و پرداخت حق بیمه در محل جدید، بیکار می شود.

 با توجه به اینکه از محلی که آخرین حق بیمه پرداخت شده فقط 3 ماه می گذرد، آیا مقرری بیمه بیکاری به ایشان تعلق خواهد گرفت ؟

 کارفرما جدید می گوید برای برقراری مقرری بیمه بیکاری بایستی از محلی که فرد بیکار می شود حداقل یکسال حق بیمه پرداخت شده باشد. آیا این گفته صحیح است؟
2 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

حداقل مدت کارکرد برای دریافت بیمه بیکاری مدت 6 ماه می باشد.