در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
با سلام اینجانب در تاریخی به عنوان مثال ۱۰/۲۶ به دلیل تصادف شدید و جراحت و حضور در بیمارستان حضور در محل کار نداشته ام اما کارفرما و حسابدار شرکت به اشتباه یا به عمد ترک کار بنده را از تاریخ ۱۰/۲۴ به بیمه اطلاع داده در صورتی که بنده ۲۵ هم کار کرده ام .

حالا چگونه میتوانم ثابت کنم که مشمول استعلاجی بوده ام و همچنین بدون اطلاع بنده بیمه رد نشده و حق بنده پایمال شده؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام اگر مدارک ومستنداتی دال بر کارکرد خود در روز قبل از حادثه دارید ومیتوانید ادعای خود را ثابت کنید با طرح دعوی در اداره کار برعلیه کارفرما ادعای خود را ثابت کنید که حق بیمه یکروز شما واریز شود که شما بتوانید از استعلاجی استفاده کنید