در لیست بیمه توسط
آیا در صورت تغییر آدرس شرکت کد کارگاه هم عوض میشه؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام
کد کارگاهی اشخاص حقیقی با تغییر آدرس و یا تغییر فعالیت تغییر میکند و کارفرما در هریک از این دوحالت میبایست کد کارگاهی جدید دریافت نماید.

اما :
 کدکارگاهی اشخاص حقوقی تغییر نمیکند و کد کارگاهی که در اولین شعبه دریافت مینمایند تا زمان انحلال شرکت ثابت میماند.
ضمنا کدکارگاه دارای ۱۰ رقم می باشد که اعداد آن از سمت چپ به راست نشاندهنده شعبه مربوطه , نوع فعالیت کارگاه و تعداد کارگاه در زمینه فعالیت مشابه کارگاه می باشد ..مثال : کد کارگاه شماره   0183630045 سه رقم اول (از چپ به راست) نشانگر شعبه 18 تهران سه رقم بعدی نشانگر این است که فعالیت تراشکاری است (توسط سازمان تامین اجتماعی بصورت ثابت تعریف شده اند) و چهار رقم آخر نشان دهنده این است که چهل و پنجمین مراجعه کننده از این فعالیت میباشد.