در لیست بیمه توسط
در صورت تغییر کد کارگاه بیمه پردازی در صورتی که وقفه بین سابقه بیمه پردازی باشد باید آزمایشات بدو شروع بیمه دوباره انجام شود?

اگر باید انجام شود تا چند مدت وقفه آزمایشات باید دوباره انجام شود؟

متشکرم
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
درصورت وقفه ده ساله مجددا میبایست ازمایشات جدید صورت بگیرد ولی اگر کوتاه باشد وشعبه تغییر نکند فقط به نامنویسی اعلام ولیست در کد کارگاه جدید ارسال میشود