در سختی کار و مشاغل سخت توسط
با سلام
من در شرکتی به صورت پاره وقت صب تا ظهر کار میکنم و برام بیمه 30 روزه رد میشه در یه شرکت دیگه میخوام باز به صورت پاره وقت بعد از ظهر به بعد کار کنم که اونم بسته به تعداد کارکردم بیمه رد کنه با کد SF0355 سیمبان تعمیرات که شامل سختی و زیان آور هم میشود آیا در موعد بازنشستگی اینجانب تاثر دارد؟ در اینده مشکلی پیش نمیاد ؟در محاسبه مستمری بازنشستگی چطور؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام مسلما وقتی که شما در دو کارگاه مشغول بکار هستید وبرای شما حق بیمه واریز میشود در بازنشستگی شما تاثیر دارد