در بیمه نیروهای مسلح توسط (110 امتیاز)
سلام

عمل ليزيك يا لازك چشم و يا كاشت لنز با بيمه مكمل نيروهاي مسلح تا چه شماره چشمي رو پوشش ميكنه؟

آيا اين درسته كه ٤ ديوپتر به بالاست؟يا اينكه ٣به بالاست؟و اينكه آيا سايتي مخصوص به خودِ بيمه مسلح وجود داره كه اطلاعاتي كه ميخوايم رو از اونجا بگيريم؟
1 پاسخ
توسط (2,380 امتیاز)

با درود.

برای عمل لیزیک چشم با بیمه نیروهای مسلح باید شماره هر چشم بالای ۴ باشد و کمتر از این شماره با بیمه محاسبه نخواهد شد.

برای اطلاعات تکمیلی به سایت سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح یا به دفاتر پیشخوان ساتا در شهر خود مراجعه فرمایید.