در بازنشستگی و مستمری توسط (310 امتیاز)
سوال اول اگر تامین به صوری بودن طلاق علیرغم وجد طلاق نامه قانونی شک کند ایا به مراجع قضایی شکایت میکند؟

سوال دوم چقدر زمان میبرد تا حقوق پدری دختر مطلقه قطع شود و ایا این دختر حق اعتراض ندارد؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام چنانچه تامین اجتماعی نسبت به طلاق صوری شک کند از طریق بازرسی سه نفره یک بازرسی جامع وکامل به عمل میآورد چنانچه در بازرسی متوجه طلاق صوری شوند اقدام به ارایه دادخواست علیه شما مینماید وچنانچه به شما اثبات شود کلیه ضررو زیان وارده رو ازشما مطالبه میکند