در بازنشستگی و مستمری توسط (310 امتیاز)
ایا با اعتراض خواهر متاهل وشکایت ایشان درتامین اجتماعی ازخواهرمطلقه که حقوق پدری میگیرد مبنی برصوری بودن طلاق علیرغم وجود طلاق نامه قانونی، حقوق پدری دختر مطلقه قطع میشود
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چنانچه طلاق نامه بصورت قانونی ثبت شده باشد ولی در کل صوری باشد تامین اجتماعی نمیتواند این حقوق رو قطع کند مگر شکایت تامین اجتماعی علیه شما در دادگاه اثبات کند واین کار هم بسیار ضعیف میباشد