در بازنشستگی و مستمری توسط (310 امتیاز)
درچه صورتی تامین اجتماعی به صوری بودن طلاق شک میکند،

سوال دوم ایا علیرغم وجود مدارک قانونی طلاق، تامین اجتماعی میتواند حقوق پدری دختر مطلقه را متوقف یا قطع کند؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام شک تامین اجتماعی مبنی بر گزارش دادن از طرف دوستان وآشنایان میباشد ودر صورتی که سازمان متوجه شود که طلاق صوری بوده با انجام بازرسی سه نفره مطمن میشود که آیا طلاق صوری بوده یا خیر چنانچه صوری باشد با ارایه دادخواست علیه شما در دادگاه مبنی بر طلاق صوری دستور قطع مستمری رو میگیرد ولی بدون دستور قضایی اجازه چنین کاری را ندارد