در سازمان تامین اجتماعی توسط
باسلام من بیمه ساختمانی هستم به ماگفتن درسایت رفاهی ثبت نام کنیم وثبت نام کردم الان واردمیشم نوشته حائظ شرایط اولیه حالا تایک ماه دیگه باید منزلم را تغییر دهم درسایت ویرایش ادرس نیست اگه برای بازرسی به آدرس منزل بیان ردم میکنن؟ باید چیکارکنم آیا برای بازرسی میدانی که گفتن درب خانه میاد ؟چون آدرس کارنخواستن فقط آدرس محل سکونت خواستن توثبت نام؟ممنون اگه جوابدین
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام شما با مراجعه به شعبه مربوطه که بیمه هستید آدرس جدید خود را اراعه میدهیدیا اینکه هنوز بیمه نشدید ودر روند بیمه شدن هستید به سازمان مربوطه ای که سایت به آن تعلق دارد از قبیل اداره کار یا اتحادیه مراجعه کنید وآدرس جدید خود را بدهید