در سازمان تامین اجتماعی توسط (100 امتیاز)
با سلام من از سال ۹۳ بیمه کارگران ساختمانی میباشم  بعد از ثبت نام و تائید بازرسی و انجام تمام روال بیمه شدم و تا بهمن ماه پارسال ماه به ماه فیش دریافت و پرداخت میکردم ولی در بهمن ۹۵ فیش صادر نشد مراجعه کردم گفتند باید بازرسی انجام شود

آدرس کار دادم بازرسی انجام شد و دوباره تا خرداد ۹۶ ماهانه فیش دریافت و پرداخت کردم ولی برای تیرماه درخواست دادم عدم صدور زد و نوشته اعتبار بررسی شود به شعبه مراجعه کردم گفتند بازرسی باید انجام شود.

سوال:آیا بازرسی هرچند وقت یکبار انجام میشود.؟ در شعبه که جواب درست حسابی نمیدهند و آدرس شهرستان قبول نمیکنند من هم بیشتر در شهرستانها مشغول هستم؟ اگه بخواد هر ۳ماه بازرسی شوم به مشکل میخورم.

ممنون از پاسخ شما...
1 پاسخ
توسط (55,020 امتیاز)
با سلام

بازرسی از محل کار دوره زمانی خاصی ندارد . در مورد کارگران ساختمانی به علت اینکه تقریبا 1/3 تا 1/4 حق بیمه معمول را می پردازند و از تمامی مزایا نیز بهره مند می شوند و فوق العاده میزان تقلب در آن بالاست شعب تامین اجتماعی حساسیت بیشتری دارند . طبق صحبت یکی از همکاران بازرسم  بسیاری از کسانی که از این بیمه استفاده می کنند عموما شغل های دیگر دارند و با روابط توانسته اند از این بیمه استفاده کنند و متاسفانه این روند همواره وجود دارد و سازمان در حال شناسائی این افراد است .

در مورد کارگران ساختمانی به صورت منظم بازرسی صورت می پذیرد تا با حذف متقلبان راه برای بیمه شدن کارگران واقعی باز شود .

با تشکر