در پرداخت حق بیمه توسط (140 امتیاز)
من قبل ازانقضاکارت مهارتم اقدام به تمدیدآن کردم و۶ماه مانده کارت جدیدم راتمدیدکردم حالابرای دریافت فیش میگویند جلوی بیمه توبسنه شده باید بازرسی انجام بشود وتاعیدمن درکیش مشغول کارهستم ولی میگویندباید آدرس کارت تهران باشدآیااشتباه کردم زودترکارتم راتمدیدکردم.آخه میگفتن ۶ماه طول میکشه بیاد ولی یه ماهه اومد.حالاچکارکنم.؟
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
خوب البته برای بیمه کارگران ساختمانی بازرسی هایی به صورت 3 ماهه .. و یکساله در نظر گرفته شده است،

کارتتون که اعتبار داشت و تمدیدش هم که اومده بود چه لزومی داشت که 6 ماه قبل به شعبه مراجعه کنید

با توجه به بخشنامه فعلی بیمه کارگران ساختمانی بر مبنای محل سکونت می باشد و اشتغال شما در شهر دیگر مشکلی نخواهد داشت ( به نقل از مسئول نامنویسی)

اگه قانع نشدن باید یه جواب قانع کننده ای بدین که بستگی به خودتون داره ، حتما پیدا می کنین