در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام
ضمن عرض تبریک سال نو خدمت کارشناسان محترم سایت بید برگ سوال من اینه که:
اگر بیمه گذار فرزند تازه متولد شده خودش رو بیمه کنه.و در مدت بیمه فوت کنه.سرنوشت این بیمه نامه چی میشه؟
آیا بیمه لغو میشه؟آیا فقط مقدار اندوخته ریاضی به بیمه شده پرداخت میشه؟
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز در اینجا بیمه گذار سرپرست خانواده و بیمه شده فرزند می باشد.

در صورت فوت بیمه گذار تغییری در بیمه نامه ایجاد نخواهد شد،در بخش حق برداشت در صورتی که این اجازه به بیمه گذار واگذار شده باشد بعد از فوت ایشان تا سن قانونی این اجازه باتوجه به قوانین شرکت های بیمه ممکن است به قیم بیمه شده داده شود. در هر صورت پس از فوت بیمه گذار در صورت پرداخت حق بیمه در زمان مقرر بیمه نامه ادامه پیدا کرده و تغییری نخواهد کرد.

اما توصیه می شود با توجه به مزایای بیمه های عمر سرپرست خانوار در اولیت اول برای بیمه شدن قرار گیرد.