در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

بهترین بیمه عمر و سرمایه گذاری برای نوزاد دو ماهه  چیه ؟
4 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با سلام و درود
دوست عزیز با توجه به اینکه شما هدفتون ساختن پشتوانه ای محکم برای فرزندتونه باید جزئیاتی رو در نظر داشته باشید که بیمه نامه ای رو تهیه کنید که دقیقا نیاز دارید نه اینکه صرفا بیمه نامه عمر داشته باشید

در این حالت که پدر بیمه خریداری کنه برای بچه ش، پدر میشه بیمه گذار و فرزند میشه بیمه شده

اگر خدا نگرده پدر فوت کنه بیمه نامه جزو مانرک یا اموال به جا مانده متوفی حساب میشه و طلبکاران یا سایر وراث میتونن مطالبه کنن

پس عملا هیچ پول یا پشتوانه ای برای فرزند نمیمونه

یا اگر هم کسی مطالبه نکنه معافیتی وجود نداره

باید یه نفر بشه جانشین بیمه گذار(پدر) وادامه اقساط رو پرداخت کنه

در حالت ازکارافتادگی هم به همین صورته

اما --------------------------   شما به خاطر اینکه این مشکل براتون پیش نیاد میتونید یه بیمه مشترک خریداری کنید ک همزمان خودتون هم تحت پوشش باشید و خدای نکرده درصورت ازکارافتادگی یا فوت، فرزندتون معاف بشه از ادامه پرداخت اقساط

شرکت بیمه آسیا طرح حامی داره که تا 2 نفر تحت پوشش قرار میگیرن

شرکت بیمه کارآفرین هم بیمه مشترک داره که به همین صورته

اما شرکت بیمه پارسیان طرح خانواده داره که تا 4 نفر از اعضا تحت پوشش قرار میگیرن  یعنی شما میتونید با همون حق بیمه خودتون و همسرتون و فرزندتون رو تحت پوشش قرار بدید و مزایای بیمه عمر رو بهره ببرید

با آرزوی موفقید و سربلندی برای شما و خانواده تون

و همچنین تبریک میگم بهتون که برای سرمایه گذاری بهترین را ه رو انتخاب کردید