در بیمه نیروهای مسلح توسط
در بیمه نیرو های مسلح اگر دندان ها را ارتودونسی کنیم (عمل زیبایی) آیا بیمه هزینه ها را متقبل میشود یا  باید آزاد پرداخت شود؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

هزینه های ارتودنسی دندان توسط هیچ کدام از بیمه های پایه تقبل نمی شود. توسط بیمه های تکمیلی نیز معمولا پرداخت نمی شوند. طولانی است و تجملی حساب می شود هرچند می گویند نسبت به خدمات دندانپزشکی دیگر هزینه آنچنان بالاتری ندارد.

با تشکر