در بیمه نیروهای مسلح توسط
پدر من 11 سال بصورت آزاد بیمه منو رد میکنه که فقط دفترچه درمانی دارم آیا میشه این 11 سال سابقه بازنشستگی کرد  یا انتقالش بدم تامین اجتماعی البته هزینه اشم هر چقدر بشه پرداخت کنم یا هر جور دیگی که فقط بتونم سابقه بازنشستگی برام حساب بشه؟؟
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام اگر شما تحت پوشش بیمه پدر تان باشید شما فقط تحت پوشش درمان بیمه پدر هستید وبرای شما سابقه لحاظ نمیشود فقط تحت پوشش درمان هستین وحتی اگر بصورت ازاد خدمات درمانی بیمه باشید تبدیل آن به تامین اجتمایی فوق العاده سنگین میشود ...ایمانی