در سوابق بیمه توسط
باسلام.
اینجانب عابد رنجبر به مدت پنج سال در نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران مشغول خدمت بوده ام و هیچ حق بیمه ای دریافت نکرده ام « بیمه نیروهای مسلح» الان حدود 8 سال است که بیمه تامین اجتماعی هستم آیا میشه اون پنج سال خدمت رو به بیمه تامین اجتماعی برگردوند و هزینه ان چقدر میشه.
با تشکر از حضرت عالی
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام برای انتقال سوابق از صندوق بازنشستگی نیرو های مسلح به صندوق بیمه تامین اجتماعی می توانید مدارک پرداختی از صندوق بازنشستگی نیروهای مسلح (مبلغ واریزی و مدت سال واریز ) را به شعبه بیمه تامین اجتماعی برده و در آنجا میزان اضافه پرداخت شما محاسبه می شود