در سختی کار و مشاغل سخت توسط
باسلام بنده مدت ۲۵ ساله بیمه هستم مدت۲۰ سال کارم جزو مشاغل سخت بوده که ماهیت شغلی بنده نیز به تایید اداره کار استان رسیده است اما تامین اجتماعی ۶ سال انرا قبول نمیکند و میگوید اشتباه شده است و ان ۶سال خانوادگی بوده چیکار کنم ۴۳ ساله هستم ایامیتوانم به دیوان شکایت کنم وایانتیجه میگیرم
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام وقتی اداره کار شغلی رو تایید میکند باید همان شغل نوشته شده در فرم سخت وزیان آور در لیستهای تامین اجتماعی همان شغل برای شما ذکر شده باشد در اینصورت که شغلهای نوشته شده درفرم سخت وزیان آوربا شغلهای عنوان شده در لیست بیمه مغایرت داشته باشتد مورد تایید قرار نمیگیرند اما کارگاههای خانوادگی متاسفانه نمیتوانند از بیمه بیکاری ومشاغل سخت وزیان آور استفاده کنند ومورد تایید دیوان هم قرار نمیگیرند