در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
با سلام و عرض ادب ساختمان من ویلایی ۲ طبقه است. همسایه دیوار به دیوار ما ساختمانش را تخریب کرده که مجتمع بسازد و قبل از شروع بکار ساختمان خودش و ما و دیگر ساختمان های همجوار را بیمه کردند اما امروز بر اثر فشار دیوار منزل ما فرو ریخت

 ایا باید شکایت کنم یا اتمام کار ساخت بیمه خسارت را پرداخت میکند

متشکرم از اهواز خدمتتون هستم
1 پاسخ
توسط (460 امتیاز)
سلام

در اهواز بعلت بالا بودن تراز اب زیر زمینی هر حفاری  میتواند منجر به خسارت گردد در این جور مواقع بیمه نامه سازندگان در برابر اشخاص ثالث  کاربرد دارد .
نکته موثر  برای گرفتن حق خودتون توصیه های زیر میشود.

1- از طریق کارشناس رسمی دادگستری و یا کارشناس رسمی نظام مهندسی بتوانید نسبت به وضعیت فعلی و اینده ملک خودتان تامین دلیل نمائید  و میزان خسارت وارده ارزیابی گردد. چنانچه لزومی به ترک منزل و اجاره نمودن در جائی دیگر باشد مبلغ اجاره بر عهده همسایه می باشد که البته اگر بیمه نامه درست خریداری شده باشد آنگاه شرکت بیمه نیز هم پرداخت خواهد نمود

2- کارشناس ارزیاب خسارت تاکید میشود ارزیاب خسارت که توانمندی تفسیر بیمه نامه را همراه با تشخیص های لازم نسبت به فضای مهندسی کار داشته باشد از وضعیت خسارت بازدید نماید و صورت مجلس مشترکی را فیمابین بیمه گذار یعنی مالک ملک همسایه و پیمانکار و همسایه و کارشناس بیمه گر و خود بیمه گر مدون و تائید شود

3- چون در بیمه نامه های اشخاص ثالث مبلغ ارزیابی خسارت معمولا با تاخیر و حتی عدم پرداخت در مواردی مانند انتقال به ساختمانی دیگر و لزوم پرداخت مبلغ رهن و اجاره افرادی که به خاطر عدم رعایت ایمنی به جایی دیگر منتقل شده اند  وجود دارد و باید در این بخش ها دقت نمود که زمان بر گردیدن موضوع موجب از بین رفتن حقی برای بیمه گذار نگردد.

4- بخش خصوصی بیمه نامه مذکور بسیار مهم می باشد چنانچه مواردی نوشته شده باشد حتی میتواند هر گونه ورود خسارت به یکی از اضلاع را نفی نماید در این صورت بدیهی است بیمه گر حق دارد هیچگونه مبلغی را نپردازد.