در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (3,600 امتیاز)
برای ساختمان سازی چه بیمه هایی می توان تهیه کرد ؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

در ساختمان هایی که در حال ساخت میباشند،معمولا بیمه مسولیت کارفرما در برابر کارگران مهم ترین بیمه نامه هست.

همچنین اگه نگهبان داشته باشین،میتونین برای ساختمان بیمه آتش سوزی هم بگیرین.

اینها مهم ترین پوشش هایی است که معمولا برای ساختمانهای در حال احداث مهم میباشد.

در صورت تمایل میتونین اقدام به خرید بیمه های زندگی ( عمر) نیز برای پرسنل بنمایید.