در سوابق بیمه توسط (109,610 امتیاز)
سلام

کارگری پس از مدتی ترک کار مجددا به کارگاه مراجعه نموده و کارفرما با پذیرش مجدد وی موافقت نموده است آیا کارگر مزبور می تواند نسبت به سابقه قبلی ادعایی داشته باشد؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام
چنانچه قطع رابطه کارگری و کارفرمایی و نتیجتا حصول فاصله خدمتی بدون اجازه کارفرما و یامجوز قانونی صورت گرفته باشد ، سابقه کار کارگر از تاریخ اشتغال مجدد وی محاسبه خواهد گردید مگر اینکه اشتغال مجدد با پذیرش سابقه قبلی کارگر از سوی کارفرما صورت گیرد.