در لیست بیمه توسط
سلام
من تا پایان آذرماه 94 مشغول به کار بودم که بدلیل عدم نیاز از سوی کارفرما اخراج شدم.آن موقع کارفرما از ماده 80 استفاده میکرد.
حال از 25 خرداد 95 مجددا مجددا برگشتم به همان کار بازرسی هم 16 خرداد به کارگاه آمده و لیست کارکنان رو ثبت کرده.از قرار معلوم هر چند ماه یکبار بازرسی میاد لیست رو ثبت میکنه.
الان من تو لیست خرداد که کارفرما گفته رد نمیشی و تو لیست تیرماه هم نباید باشم؟
آیا همینکه بازرس بیاد ثبت بکنه کافیه؟یا اینکه باید به شعبه تامین اجتماعی باید مراجعه کنم؟
من حتما نیاز دارم تو لیست تیرماه ثبت بشه تا بشه مرداد پرداختش کرد.حالا چه با ماده 80 چه با کل مبلغ بیمه بدون تخفیف.

احساس میکنم کارفرما حق بیمه تیرماه رو هم نمیخواد پرداخت کنه.

خواهشمندم راهنمایی کنید خیلی مهمه.
توسط
کسی نیست واقعا راهنمایی کنه؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام به بازرسی شعبه مراجعه کنید و درخواست ثبت بدید اگر در بازرسی اسم شما قید نشده