در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
ترک کار کارگر 1 مرداد 96 است می خواهم بدانم در برنامه لیست دیسک چگونه وارد کنم که مبلغ صفر بیاید؟

چون در مرداد هیچ کارکردی نداشته و این کار را در شهریور باید انجام دهم یا روی بیمه تیر ماه کارگر باید اعلام کنم؟
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
باید در لیست مرداد ماه در قسمت "ریز کارکرد" در قسمت "روزهای کارکرد" عدد صفر و تاریخ ترک کار را 96/05/01 وارد کنید.